ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Το Ισραήλ χτύπησε αιφνιδιαστικά την στρατιωτική βάση της 121ης Ταξιαρχίας!!!Επίθεση των Ισραηλινών απέναντι σε Ρώσους!!!Συναγερμός στην Λατάκεια!!!Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα!!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Το Ισραήλ χτύπησε αιφνιδιαστικά την στρατιωτική βάση της 121ης Ταξιαρχίας!!!Επίθεση των Ισραηλινών απέναντι σε Ρώσους!!!Συναγερμός στην Λατάκεια!!!Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα!!!


Κλιμάκωση της έντασης ανάμεσα στο  Ισραήλ και την Συρία με τα «απόνερα» να φτάνουν στην ρωσική στρατιωτική βάση της Jmeimim , η οποία τέθηκε σε ύψιστο συναγερμό από την νέα εξέλιξη η οποία μπορεί να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις παρά την συμφωνηθείσα στρατιωτική εκεχειρία, αναφέρει ο ρωσικός τύπος .
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από   συριακά κοινωνικά δίκτυα  το Ισραήλ χτύπησε την στρατιωτική  βάση της 121ης Ταξιαρχίας στην περιοχή Kanakir.

Συριακή στρατιωτική πηγή δήλωσε: «Το Ισραήλ επιτέθηκε στις θέσεις του συριακού  πυροβολικού  στην περιοχή του Ein al-Burj στη συριακή πλευρά του όρους Ερμών.
Ισραηλινά αεροσκάφη εκτόξευσαν  πυραύλους στη βάση. Ως αποτέλεσμα, κατέστρεψε ένα αντιαεροπορικό σύστημα , προκαλώντας υλικές ζημιές.

Η πηγή πρόσθεσε: «Η ισραηλινή επίθεση διεξήχθη  στο πλαίσιο της υποστήριξης της τρομοκρατικής οργάνωσης  Dzhabhat al-Nusra, κατά του συριακού και ρωσικού στρατού  .

Αυτό αποτελεί μια προσπάθεια να κλιμακωθεί και να υπονομευτεί   η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός που επιτεύχθηκε μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας 
.
Χθες η συριακή αεράμυνα κατέρριψε ένα ισραηλινό αεροσκάφος και ένα drone, έτσι τώρα οι Ισραηλινοί προφανώς εκδικούνται την Δαμασκό , κλιμακώνοντας τον πόλεμο στην περιοχή.
Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτατα , και θα ενημερώσουμε σε λίγο για περισσότερες λεπτομέρειες.


pentapostagma.gr
Από το Blogger.