ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!TEΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!Τον σωσία έβαλε ΣΗΜΕΡΑ δίπλα και στον Ερντογάν!!!Μαϊμού συμφωνίες ετοιμάζει με τον Σατανόψυχο Ερντογάν!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!Ο ''ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ''ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!Στο παρακάτω βίντεο στην κοινή συνέντευξη τύπου Β.Πούτιν – Ερντογάν… Μόνο ΠΟΥ ο Β.Πούτιν δεν είναι, αλλά ένας από τους δεκάδες σωσίες του με το στρογγυλό πρόσωπο!!!
Τελικά δεν παίζεται με τίποτα ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ….

Επαναλαμβάνουμε την ίδια τακτική πάντα εφαρμόζει, δείτε τα ίδια έκανε και στους δικούς μας…

Δείτε τώρα την διαφορά όταν εμφανίστηκε ο πραγματικός Πούτιν στην Ρωσική Ρωσική Μονή του Αγίου Παντελεήμονος, 28 Μαΐου 2016….Παρατηρήστε στενόμακρο πρόσωπο, σπινθηροβόλο βλέμμα και κινήσεις συγκεκριμένες….
iokh
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!TEΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!Τον σωσία έβαλε ΣΗΜΕΡΑ δίπλα και στον Ερντογάν!!!Μαϊμού συμφωνίες ετοιμάζει με τον Σατανόψυχο Ερντογάν!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!Ο ''ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ''ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!TEΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!Τον σωσία έβαλε ΣΗΜΕΡΑ δίπλα και στον Ερντογάν!!!Μαϊμού συμφωνίες ετοιμάζει με τον Σατανόψυχο Ερντογάν!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!Ο ''ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ''ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!! Reviewed by Markella Toufexi on Τρίτη, Αυγούστου 09, 2016 Rating: 5