28/8/16

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ!!!ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ!!!ΜΕΓΑ το Έλεος του Θεού και της Παναγίας Μητρός Tου!!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ!!!ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΕ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ!!!ΜΕΓΑ το Έλεος του Θεού και της Παναγίας Μητρός Tου!!![ΒΙΝΤΕΟ]

 

Δυστυχώς η βλασφημία κατά του Αγίου ονόματος του Θεού και της Παναγίας Μητρός Του έχει εξελιχθεί στις ημέρες μας σε μάστιγα χωρίς να έχουμε κατανοήσει οι δύστυχοι άνθρωποι τί επίπτωση έχει αυτό στη ζωή μας και στην αθάνατη ψυχή μας.

Η μαρτυρία του Έλληνα ανθυπασπιστή  μας καταδεικνύει την μεγάλη αυτή αμαρτία της βλασφημίας σε αντίθεση με την μακροθυμία και το Έλεος του Θεού και της Παναγίας Μητρός Tου!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.