Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

10/8/16

ΤΩΡΑ!!!ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ!!!ΑΛΛΑ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!!Βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο!!!Σε αυτό εμφανίζεται ο Β.Πούτιν και δίπλα ακριβώς στην οθόνη σε split screen ο σωσίας του Β.Πούτιν!!!Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!!!

ΤΩΡΑ!!!ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ!!!ΑΛΛΑ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!!Βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο!!!Σε αυτό εμφανίζεται ο Β.Πούτιν και δίπλα ακριβώς στην οθόνη σε split screen ο σωσίας του Β.Πούτιν!!!Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!!!Ένα βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει πανικό. Σε αυτό εμφανίζεται ο Πούτιν και δίπλα ακριβώς στην οθόνη σε split screen ο σωσίας του Πούτιν. Είναι γνωστό ότι ο Ρώσος Πρόεδρος χρησιμοποιεί σωσίες για την προσωπική του ασφάλεια. Σύμφωνα με το δημιουργό του βίντεο, σωσίας ήταν και αυτός που υποδέχτηκε τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. 
Δείτε το βίντεο…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More