24/8/16

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ!!!

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου η κυβέρνηση των ΗΠΑ απαίτησε την ανατροπή της διεθνώς αναγνωρισμένης νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας καθώς είπε ότι η Β.Συρία είναι υπό αμερικανική κατοχή και ότι λέει η κυβέρνηση του Μ.Άσαντ δεν έχουν καμία ισχύ.
Επιπλέον ανακοίνωσε ότι θα καταρρίψει οποιοδήποτε συριακό μαχητικό πετάει πάνω από αμερικανικές δυνάμεις και θα επιτεθεί.
Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα καταρρίψουν Συριακό και Ρωσικό μαχητικό που απειλεί τους Αμερικανούς «συμβούλους» που από τον διεθνή νόμο επιχειρούν παράνομο στην Β.Συρία.
Την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Jeff Davis, υποστήριξε οτι αμερικανικά μαχητικά θα καταρρίψουν συριακά μαχητικά και την Δευτέρα ο άλλος εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Peter Cook, είπε ότι «θα συνεχίσουμε να συμβουλεύουμε το συριακό καθεστώς να μείνει μακρυά από αυτές τις περιοχές»
Δηλαδή απαιτούν «No fly zone»
«Θα υπερασπιστούμε τους ανθρώπους μας στο έδαφος και θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο να τους υπερασπιστούμε».
Δηλαδή κατάρριψη.
Όταν ρωτήθηκε για την Ρωσία ο, Cook είπε ότι το ίδιο θα συμβεί και εναντίον των ρωσικών μαχητικών που όμως επιχειρούν νόμιμα με την άδεια της συριακής κυβέρνησης.
«Αν απειλήσουν τις αμερικανικές δυνάμεις έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους στρατιώτες μας» είπε ο Cook.
anargyros61


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.