7/8/16

ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!!! Αιφνιδιαστικό Περίεργο ΚΑΛΕΣΜΑ στους μουσουλμάνους της Ελλάδος!!!
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Mission Dawah η οποία αποτελεί τμήμα της Ισλαμικής Ακαδημίας Παιδείας και ‘Ερευνας (iERA) που ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2009 από τον Abdur Raheem Green, βρετανό σαλαφιστή, κάνει κλήση σε Μουσουλμάνους, κατοίκους Ελλάδας να βοηθήσουν στη διάδοση του μηνύματος του Αλλάχ.

Μέσω του Facebook  στις 20 Ιουνίου 2016  έγινε η πρώτη ανάρτηση που εξακολουθεί να βγαίνει στις αρχικές σελίδες  ως χορηγούμενο.


Η Iera, στην οποία υπάγεται η ΜΚΟ Mission Dawah, έχει χαρακτηρισθεί ‘ομάδα μίσους’ από αντι-θρησκευτικές οργανώσεις, κάτι που τα μέλη και το διοικητικό της συμβούλιο αρνούνται.


Τέλος για την ιστορία να τονίσουμε πως Dawah σημαίνει κυριολεκτικά πρόσκληση και στην προκειμένη περίπτωση εννοούν το κάλεσμα σε προσηλυτισμό στο Ισλάμ. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση…

voicenews


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.