Θυμάστε τη ΔΡΑΧΜΗ;;;ΔΕΙΤΕ!!!Έρχεται με φόρα!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ!!!Θυμάστε τη ΔΡΑΧΜΗ;;;ΔΕΙΤΕ!!!Έρχεται με φόρα!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ!!!
 
Σας το είχαμε γράψει και τις προάλλες. Η δραχμή έχει γίνει μονόδρομος. Θέλετε η φορολογία, θέλετε η εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, θέλετε η αποικία χρέους που έχουμε γίνει. Όλο και πληθαίνουν οι φωνές που λένε πως ήρθε η ώρα. Σας θυμίζουμε τι γράφαμε στις 16/8 και σκεφτείτε ξανά, αν η λέξη ΔΡΑΧΜΗ εξακολουθεί να είναι ΤΑΜΠΟΥ.

Σκεφτείτε το εξής. Η δραχμή έρχεται. Μόλις ξεκινήσει η δεύτερη αξιολόγηση, θα ανοίξουν θέματα όπως εργασιακά (μείωση κατώτατου μισθού κάτω από τα 586 μεικτά), δημόσιο (απολύσεις και ας μην το παραδέχεται κανείς), τράπεζες και κόκκινα δάνεια. Θυμηθείτε επίσης τις άπειρες κατασχέσεις που έχει κάνει η παρούσα κυβέρνηση στους λογαριασμούς των φορολογουμένων. Υπάρχει Έλληνας που πιστεύει ότι ο ‘λογαριασμός’ βγαίνει; υπάρχει Έλληνας που πιστεύει ότι μπορεί να επιβιώσει ο πολίτης με αυτήν ην οικονομική κατάσταση;

Προφανώς κανείς λογικός. Το θέμα είναι επιτέλους να γίνει συνείδηση στο πολιτικό σύστημα, ώστε η μετάβαση να γίνει συντεταγμένα. Όλα πρέπει να γίνονται με οργάνωση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η κατάσταση.
 voicenews
Από το Blogger.