ΗΡΘΕ Η ΠΤΩΣΗ Ερντογάν και ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ της Τουρκιάς!!!ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΙΑ να προστατεύσει τη χώρα του ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ!!!Μένει μόνο ένα τελευταίο σπρώξιμο για να πέσει στον γκρεμό!!!ΗΡΘΕ Η ΠΤΩΣΗ Ερντογάν και ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ της Τουρκιάς!!!ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΙΑ
να προστατεύσει τη χώρα του ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ!!!Μένει μόνο ένα τελευταίο σπρώξιμο για να πέσει
  στον γκρεμό!!!
Μετά από μελέτες, οι ειδικοί επιστήμονες και αναλυτές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το τέλος το Ερντογάν είναι κοντά.

Οι πρόσφατες κοινωνικο-πολιτικές εξελίξεις στην γείτονα χώρα, που οδήγησαν σε μια σειρά ενεργειών που ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες με την μέχρι τώρα στάση του Ερντογάν (στροφή προς τη Ρωσία και σταδιακή ρήξη των σχέσεων με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ), οδηγούν τον Πρόεδρο πιο κοντά στον γκρεμό και μένει μόνο ένα τελευταίο σπρώξιμο για να πέσει.

Στα παραπάνω, προστίθεται και η τρομοκρατία.

Ήδη η Τουρκία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα εξαιτίας των τρομοκρατικών επιθέσεων και φαίνεται ότι είναι ο νούμερο ένα στόχος.

Όλοι οι αναλυτές επί του θέματος συμφωνούν ότι πλησιάζει η ώρα που θα χτυπηθεί και η Άγκυρα και η Κωνσταντινούπολη, και αυτό θα σημάνει ένα πράγμα: ο Ερντογάν θα θεωρηθεί ανίκανος να προστατεύσει τη χώρα του και η Τουρκία θα διαμελισθεί.
voicenews
Από το Blogger.