Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

22/8/16

«Θείο σημάδι»;;;ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!«Θείο σημάδι»;;;ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!
 
Μιλούν για «θαύμα Οι κάτοικοι της περιοχής Πέρανι Σαλαμίνας το οποίο έγινε την παραμονή των Ταξιαρχών.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, όλα έγιναν μπροστά από το εκκλησάκι της Παναγίας, στο Πέρανι Σαλαμίνας, όταν το κλαδί του δένδρου που βρίσκεται στο σημείο, έσπασε και………..

«αποκάλυψε το πρόσωπο του Ιησού».

Κάποιοι άλλοι αναφέρουν πως επάνω στο δέντρο «έχει εμφανιστεί το πρόσωπο του Αρχάγγελου Μιχαήλ στο Μανταμάδο της Λέσβου με τα φτερά του αγγέλου να βρίσκονται γύρω από το πρόσωπό του, όπως και στη θαυματουργή ανάγλυφη εικόνα του που βρίσκεται στο παλαιό μοναστήρι του πολιούχου Βορειοανατολικά της Λέσβου».
Το ”πρόσωπο” που εμφανίστηκε επάνω στο δέντρο

Οι κάτοικοι της Σαλαμίνας όπως αναφέρουν, περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος για το θέμα, ωστόσο θεωρούν σημάδι αυτήν την «Άγια εικόνα», που εμφανίστηκε άξαφνα μπροστά τους σαν «Θείο σημάδι».
orthodoxianews

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More