4/8/16

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ!!!Καθοδήγησε Εσύ την θέληση μου και δίδαξε με να προσεύχομαι, να πιστεύω, να υπομένω, να συγχωρώ και να αγαπώ!!!ΑΜΗΝ!!!

 
Δος μου να παραδοθώ ολοκληρωτικά στο άγιο θέλημα Σου Στην κάθε ώρα αυτής της ημέραςΕσύ φώτιζε και ενίσχυε με για το κάθε τι.Οποιαδήποτε είδηση κι αν λάβω στο διάστημα της σημερινής ημέρας, δίδαξε με να την δεχθώ με ηρεμία και με την πεποίθηση ότι όλα προέρχονται από το άγιο θέλημά Σου.Σε όλα τα έργα και τα λόγια μου καθοδήγησε Εσύ τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου.Σ’ όλες τις απρόοπτες περιστάσεις μη με αφήσεις να ξεχάσω, ότι τα πάντα προέρχονται από Σένα.Δίδαξε με να συμπεριφέρομαι με ευθύτητα και σύνεση σε κάθε μέλος της οικογενείας μου, ώστε να μην συγχύσω και στεναχωρήσω κανένα.ΚΥΡΙΕ, δος μου την δύναμη να υποφέρω τον κόπο αυτής της ημέρας και όλα όσα θα συμβούν κατά την διάρκειά της.Καθοδήγησε Εσύ την θέληση μου και δίδαξε με να προσεύχομαι, να πιστεύω, να υπομένω, να συγχωρώ και να αγαπώ. ΑΜΗΝ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.