ΤΩΡΑ!!!ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!ΔΗΛΩΣΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!! «Σας ορκίζομαι ότι αν βομβαρδίσουν τη Ρωσία, σε μισή ώρα κάθε Μουσουλμάνος θα πεθάνει.»!!!ΤΩΡΑ!!!ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!ΔΗΛΩΣΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!! «Σας ορκίζομαι ότι αν βομβαρδίσουν τη Ρωσία, σε μισή ώρα κάθε Μουσουλμάνος θα πεθάνει.»!!!
 
Στον απόηχο της πτώσης του ρωσικού ελικοπτέρου στη Συρία, και του τελευταίου τρομοκρατικού χτυπήματος στη Γαλλία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν διαμήνυσε ξεκάθαρα στους κύκλους του Κρεμλίνου τι πρόκειται να συμβεί αν οι Ισλαμιστές χτυπήσουν τη Ρωσία και τους πολίτες της.

Ο Πούτιν έχει τοποθετήσει εδώ και καιρό στρατιωτική δύναμη κοντά στις τρομοκρατικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην Al-Raqqah. Οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν την πόλη της Al-Raqqah ως πρωτεύουσα του ISIS με 5.000 μέλη να περιπολούν τους δρόμους.

Με μια τέτοια απειλή τόσο κοντά στα νότια σύνορα της Ρωσίας, ο Πρόεδρος της Ρωσίας έχει δεσμεύσει 150.000 στρατιώτες, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος έχοντας υπόψιν του τη συνολική κατάσταση τόνισε πως: «Σας ορκίζομαι ότι αν βομβαρδίσουν τη Ρωσία, σε μισή ώρα κάθε Μουσουλμάνος θα πεθάνει.»
hellasforce
Από το Blogger.