Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

6/8/16

ΤΩΡΑ!!! Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ από τη Ρωσία!!!


Μετά το πρόσφατο βίντεο των τζιχαντιστών που απειλούν τον λαό της Ρωσίας, αλλά και προσωπικά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, η χώρα στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: "η τρομοκρατία του Ισλάμ δεν πρόκειται να περάσει".

Ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Σεργκέι Σοιγκού, τόνισε σε ομιλία του ότι η " Η Ρωσία είναι ορκισμένος εχθρός του ISIS" και ότι "η τρομοκρατία του ριζοσπαστικού Ισλάμ δεν πρόκειται να περάσει στη Ρωσία".

Ο  Σοιγκού υπογράμμισε ότι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας, αλλά και μυστικές υπηρεσία, δουλεύουν πυρετωδώς για την αποτροπή τρομοκρατικών χτυπημάτων αλλά γίνονται συστηματικοί έλεγχοι και στους μετανάστες. 

"Παρά τις πολυάριθμες απειλές του ISIS τίποτα δεν έχει συμβεί και ταρακουνήσει τη Ρωσία. Κι αυτό γιατί η επιβολή του νόμου γίνεται με αποτελεσματικό-επαγγελματικό τρόπο για την προστασία των πολιτών".

voicenews


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More