ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Ξαφνικό χτύπημα του Β.Πούτιν !!! Τελειώσαν τα παιχνίδια !!!


«H Ρωσία απευθύνει μια προειδοποίηση προς τους μαχητές: Είτε θα παραδοθούν στους αρμόδιους φορείς οι σοροί ή θ΄ αρχίσουν εντατικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στην περιοχή», αναφέρει η εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets» για το τι θα γίνει αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα τους, να επιστραφούν οι σωρπό του των 5 ρώσων στρατιωτικών του ελικοπτέρου που καταρρίφθηκε. Τελείωσαν τα παιχνίδια για τους αντάρτες στη Συρία, αφού ο Πούτιν είναι έτοιμος για κάθε περίπτωση, ώστε να ανακτήσει τις σωρούς.


 «Το ελικόπτερο καταρρίφθηκε ενώ επέστρεφε από μια ανθρωπιστική αποστολή. Ήταν επί του ελικοπτέρου πέντε άτομα, 3 μέλη του πληρώματος, και δύο αξιωματικοί του ρωσικού Κέντρου Συντονισμού της συμφιλίωσης στη Συρία», δηλώνει ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Victor Murachowska Και συνεχίζει: «Γιατί το ελικόπτερο πετούσε πάνω από περιοχές που ελέγχονται από τρομοκράτες; Και γιατί ήταν το (Mi-8), χωρίς την προστασία άλλων ελικοπτέρων; Και γιατί πετούσε σε αυτό το ύψος, όπου θα μπορούσε να χτυπηθεί από αντιαεροπορικά που κατέχουν οι τρομοκράτες;».Ο ίδιος πρόσθεσε : «με βάση τις πληροφορίες που δημοσιεύονται από ένοπλες οργανώσεις στο Διαδίκτυο, το ελικόπτερο έπεσε πιθανώς από αντιαεροπορικό (ZU-23) που αγοράστηκε σε μεγάλες ποσότητες από Σαουδική Αραβία,Κατάρ και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και παραδόθηκε στους αντάρτες στη Συρία. Τέλος ανέφερε: «είναι σαφές ότι η μεταφορά των σωμάτων των ρώσων στρατιωτικών στη βάση Khmeimim θα είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία.


voicenews


ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Ξαφνικό χτύπημα του Β.Πούτιν !!! Τελειώσαν τα παιχνίδια !!! ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Ξαφνικό χτύπημα του Β.Πούτιν !!! Τελειώσαν τα παιχνίδια !!! Reviewed by Euaggelos Maragkos on Σάββατο, Αυγούστου 06, 2016 Rating: 5