Νέο σοκ στο Ρίο !!!!Υπεύθυνος ασφαλείας βίασε πυροσβέστη μέσα στο Ολυμπιακό ΠάρκοΗ άτυχη γυναίκα κοιμόταν σε μια προσωρινή κατασκευή στο ποδηλατοδρόμιο - Ο δράστης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών 

Σάλος έχει προκληθεί στο Ρίο μετά από τη σύλληψη ενός υπευθύνου ασφαλείας, ο ο οποίος κατηγορείται πως βίασε μια γυναίκα πυροσβέστη μέσα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Πάρκου.


Το περιστατικό φαίνεται πως συνέβη στις 4.30, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο κατηγορούμενος, Genival Ferreira Mendes, έβαλε το χέρι του κάτω από το πουκάμισο της γυναίκας και στη συνέχεια προχώρησε σε «σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της». Η άτυχη γυναίκα κοιμόταν σε μια προσωρινή κατασκευή στο ποδηλατοδρόμιο. 

Ο Mendes συνελήφθη επ' αυτοφόρω και αν κριθεί ένοχος, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 15 ετών.
Μετά το περιστατικό εκπρόσωπος της Επιτροπής Διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων υποστήριξε πως: «Η Επιτροπή απορρίπτει κάθε μορφή βίας και ασέβειας. Η υπόθεση ανατέθηκε στις αστυνομικές αρχές και αν οι κατηγορίες αποδειχθούν, θα επιβληθούν ποινές, σύμφωνα με τους νόμους της Βραζιλίας. Η Επιτροπή τονίζει πως όλοι οι εξωτερικοί υπάλληλοι έχουν διαταχθεί να ακολουθούν τον κώδικα συμπεριφοράς των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016, ο οποίος προτάσσει την επαγγελματική συμπεριφορά».

Το τελευταίο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αδυναμιών των διοργανωτών αρχών του Ρίο να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Από το Blogger.