ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΧΑΛΑΖΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ!!!ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΧΑΛΑΖΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ!!!ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!!


Πραγματική θεομηνία βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη σύμφωνα με το Greek-Weather.Org και επίσημο χάρτη αστραπών στην περιοχή της..
κεντρικής Μακεδονίας, με χαλάζι, ισχυρούς κεραυνούς, θυελλώδεις ανέμους και έντονες βροχοπτώσεις με πλημμύρες. Πληροφορίες από κατοίκους των νομών Πέλλας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης και Κιλκίς, κάνουν λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα και για την πτώση πολλών κεραυνών.
Προσοχή μέσα στη νύχτα σε περιοχές της Μακεδονίας γενικότερα καθώς τα φαινόμενα μέσα στις επόμενες ώρες ως και το πρωί θα ενταθούν και θα είναι επικίνδυνα. Μεγάλη πιθανότητα καταιγίδας τις επόμενες ώρες και μέσα στην Θεσσαλονίκη.
Από το Blogger.