9/8/16

ΠΡΟΩΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ!!!ΜΕ ΣΦΟΔΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΣΤΡΑΠΟΒΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ!!!ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!!ΠΡΟΩΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ!!!ΜΕ ΣΦΟΔΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΣΤΡΑΠΟΒΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ!!!ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!!Καιρικές συνθήκες όπου σε φυσιολογικά επίπεδα τις έχουμε συνήθως από τα μέσα του Σεπτέμβρη ως και τα τέλη του ίδιου μήνα, θα έχουν νωρίτερα φέτος.
Ο λόγος για τα πρωτοβρόχια και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, όπου πραγματικά θα σημάνουν την πρόωρη εισβολή του Φθινοπώρου στη χώρα μας. Πιστεύουμε ωστόσο εδώ στο Greek-Weather.Org, πως η καιρική διαταραχή που θα μας επηρεάσει το διάστημα 12-13 ως και 20-21 Αυγούστου, θα σημαίνει πολλά για την συνέχεια του Φθινοπώρου αλλά και πως θα κυλήσει αυτό.
Πάντως μετά τις Φθινοπωρινές συνθήκες που θα εμφανιστούν ιδιαίτερα στην βόρεια χώρα, θα κάνει και πάλι ζέστη και γενικότερα φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες όμως όλα δείχνουν πως ο Σεπτέμβρης στις αρχές του θα έχει εκ νέου βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.