Απίστευτο Βίντεο !!! ΟΥΤΕ Ιερό, ΟΥΤΕ Όσιο!!!! Διδάσκουν το σατανισμό στα ΣΧΟΛΕΙΑ !!! Δείτε !!!
Δεν πάνε καλά τα πράγματα! Βάσει των πληροφοριών, σατανιστική οργάνωση θα προσπαθήσει στις ΗΠΑ να εξαπολύσει το σατανισμό «νόμιμα», πηγαίνοντας από σχολείο σε σχολείο, και μιλώντας σε μικρά παιδάκια.
Συγκεκριμένα, ο Doug Mesner, με το επαγγελματικό όνομα Lucien Greaves, συν-ιδρυτής και εκπρόσωπος του  Σατανιστικού «ναού» , μιας  ομάδας πολιτικών ακτιβιστών που επιδιώκει να εγκαθιδρύσει ένα νέο  καθεστώς,  σε  αντιστάθμισμα ( όπως λένε) των  φονταμενταλιστικών χριστιανικών  Clubs, θέλει λέει η με την οργάνωση του, να διεισδύσουν στην  δημόσια  αμερικανική εκπαίδευση και να διαβρώσουν  το συνταγματικό διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους.


«Είναι ζωτικής σημασίας  τα παιδιά να κατανοήσουν ότι υπάρχουν πολλαπλές προοπτικές για όλα τα θέματα, και ότι έχουν  και άλλες επιλογές  για το πώς θα σκέφτονται», δήλωσε ο Doug Mesner.
Οι χριστιανικές ευαγγελικές οργανώσεις των ΗΠΑ  , σύμφωνα με τους ίδιους έχουν  ήδη διεισδύσει στις ζωές των παιδιών της Αμερικής μέσω του σχολείου και του  θρησκευτικού  προγραμματισμού στα δημόσια σχολεία, και οι ίδιοι  φαίνονται  αποφασισμένοι  να δώσουν  στους νέους μαθητές  μια νέα  επιλογή στους μαθητές : είτε τον  Ιησού Χριστό, είτε τον  Σατανά.
Η «οργάνωση» αυτή είναι έτοιμη να ξεκινήσει περιοδεία από την  Νέα Υόρκη, σε Βοστώνη, Γιούτα  Αριζόνα και θα επεκταθεί  μέχρι  την  Μινεάπολη, το Ντιτρόιτ, Σαν Χοσέ, Νέα Ορλεάνη, Πίτσμπουργκ και την Φλόριντα που θα συμμετέχουν σε απευθείας σύνδεση.

Και κανείς δεν ενδιαφέρεται, όταν θέλουν να πατήσουν κάτω τον χριστιανισμό για κάθε δικό τους προσωπικό συμφέρον. Και στα συμφέροντα αυτά δεν φαίνεται πουθενά ο χριστιανισμός. Για αυτό και χτυπάνε σε 2 μέτωπα, μια με τους τζιχαντιστές, μια και με τους σατανιστές.
Δείτε περισσότερα για το θέμα απόψε στο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τον Κυριάκο Βελόπουλο...

voicenews


Από το Blogger.