23/8/16

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ''ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ''ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ!!!ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ''ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ''ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ!!!
 
Απορίες εγείρει, στους κόλπους των χριστιανών, η ‘καλλιτεχνική’ απόφαση για την απόφαση του Φεστιβάλ Τήνου!

Ποια καλλιτεχνική απόφαση θα αναρωτηθείτε; 
Στην αφίσα του φεστιβάλ όπως βλέπετε το Α είναι ανεστραμμένο, που οι γνώστες των θρησκευτικών θεμάτων, ισχυρίζονται πως είναι το σύμβολο του Μπαφομέτ. 

Ο Μπαφομέτ , ισχυρίζονται είναι ερμαφρόδιτος ‘θεός’, της σατανιστικής λατρείας...

Σε κάθε περίπτωση, και ασχέτως του αν ισχύει ή όχι, είναι ατυχής η καλλιτεχνική αυτή επιλογή, ειδικά όταν μιλάμε για το ευλογημένο νησί της Τήνου.
hellaspress-angel
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.