ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο Β. ΠΟΥΤΙΝ ΣΦΥΡΟΚΟΠΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΠΙΣΩ ΤΟΥ!!!ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ!!!!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο Β. ΠΟΥΤΙΝ ΣΦΥΡΟΚΟΠΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΠΙΣΩ ΤΟΥ!!!ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!!

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΑΖΕΙ «ΠΟΔΙ» ΑΠΟ ΚΑΥΚΑΣΟ-ΚΑΣΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!!

Αυτή την φορά ο Ρώσος πρόεδρος, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα τουρκικά ΜΜΕ, φέρεται αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε μια ευρύτερη περιοχή από τον Καύκασο μέχρι την Μέση Ανατολή, γι αυτό και έχει αυξήσει σε τρία επίπεδα τις αεροπορικές επιδρομές χρησιμοποιώντας ένα ευρύ πεδίο σαν βάση, κυριαρχώντας ολοκληρωτικά στον εναέριο χώρο και όχι μόνο.

Όπως δείχνουν οι χάρτες που δημοσιεύουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι Ρώσοι σφυροκοπούν από δυο πλευρές συγχρόνως. Από την βάση του Hımeymim, με τα Su-25 Su-30 και παράλληλα από την βάση Mozdok της βόρειας Οσσετίας του Καυκάσου και από την ιρανική βάση του Hamedan με τα μεγάλου βεληνεκούς, TU-22M3 και SU-34 σφυροκοπούν το Χαλέπι, την İdlib και την Deyr ez-Zur.
Με αυτόν τον τρόπο η Μόσχα στέλνει μηνύματα όχι μόνο στην Συρία αλλά και στην Γεωργία, στον Καύκασο, στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς και στους ισλαμιστές του Ιράκ. Κυρίως όμως στέλνει μηνύματα στους Αμερικανούς και στο ΝΑΤΟ ότι μπορεί να επιχειρεί συγχρόνως σε πολλά μέτωπα με την ίδια αποτελεσματικότητα.
Η Άγκυρα παρακολουθεί με μεγάλη ένταση τις εξελίξεις καθώς αισθάνεται ότι βρίσκεται μεταξύ δυο συμπληγάδων, ενώ στο εσωτερικό της αντιμετωπίζει μια χαοτική κατάσταση.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Από το Blogger.