19/8/16

ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ!!!ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ;;;ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ!!!ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ!!!ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ;;;ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ!!!
Έγκριση δαπάνης 60.000€ από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για προμήθεια SMART CARDS!Σε λίγο και κάθε σταγόνα ελευθερίας τελειώνει.....Μόνο να αντισταθείτε και να την αρνηθείτε!

Ούτε να φωνάζετε, ούτε φασαρίες.

Απλά να πείτε ένα "ΟΧΙ", είναι δύναμη μας!Είναι αντισυνταγματικό και παράνομο η Ηλεκτρονική Νέα Ταυτότητα!

Με βάσει του άρθρου 9Α:

'Αρθρο 9A: (Προστασία προσωπικών δεδομένων)Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως νόμος ορίζει. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων διασφαλίζεται από ανεξάρτητη αρχή, που συγκροτείται και λειτουργεί, όπως νόμος ορίζει. 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.