Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

23/8/16

Ραγδαίες ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!Η Ρωσία ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ στη Μέση Ανατολή!!!Ραγδαίες ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!Η Ρωσία ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ στη Μέση Ανατολή!!!
 
Με μία και μόνο κίνηση ο Προέδρος Πούτιν κάνει ματ  στην κυριαρχία του ΝΑΤΟ στη Μ. Ανατολή. Ο πρόεδρος της Υεμένης, Ali Abdullah Saleh αποφάσισε να προσφέρει στη Μόσχα όλες τις αεροπορικές βάσεις, αεροδρόμια και λιμάνια της χώρας.
Με αυτή την κίνηση η Μόσχα γίνεται ο κυρίαρχος της Μέσης Ανατολής καθώς μέσω Υεμένης όχι μόνο θα ελέγχει τη στενή λωρίδα ύδατος με την οποία συνδέεται η Ερυθρά Θάλασσα με τον Κόλπο του Άντεν, δηλαδή θα ελέγχει την πορεία μεταφοράς του πετρελαίου, αλλά de facto θα ελέγχει όλη τη Μέση Ανατολή.

Επίσης πρέπει να γίνει σαφές, ότι με αυτόν τον τρόπο η Ρωσία θα μπορεί να αποκτήσει το ‘πάνω χέρι’ απέναντι στη Σαουδική Αραβία, μέγιστο σύμμαχο των ΗΠΑ στην περιοχή.

Τέλος θα θυμίσουμε την προσέγγιση Ρωσίας-Ιράν, θα τονίσουμε τώρα τη συμφωνία με την Υεμένη και θα σας υπενθυμίσουμε ότι ο επόμενος στόχος του Πούτιν είναι ο έλεγχος του Λιβάνου και της Συρίας.

Με τον τρόπο αυτό η Ρωσία όχι μόνο θα ελέγχει τη Μέση Ανατολή αλλά και την παγκόσμια ροή πετρελαίου.
voicenews

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More