Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

11/8/16

ΤΩΡΑ!!!Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΠΟΛΩΝΙΟ-210 ουσία περίπου 250.000 φορές πιο τοξική από το υδροκυάνιο!!!ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ!!!ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ!!!ΤΩΡΑ!!!Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΠΟΛΩΝΙΟ-210 ουσία περίπου 250.000 φορές πιο τοξική από το υδροκυάνιο!!!ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ!!!ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ!!!
 
H επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στο Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο και μάλιστα μία θεωρία συνωμοσίας διακινείται μεταξυ των Ρώσων bloggers. Σύμφωνα με αυτήν γίνεται λόγος για δηλητηρίαση του Ερντογάν με το ραδιενεργό στοιχείο πολώνιο-210, μια υγρή ουσία περίπου 250.000 φορές πιο τοξική από το υδροκυάνιο. Η θεωρία αυτή ισχυρίζεται ότι το γεγονός έλαβε χώρα, λίγες ώρες πριν πατήσει το πόδι του στη Ρωσία, ο Σουλτάνος.
Φυσικά δεν ισχυριζόμαστε ότι η δηλητηρίαση έγινε. Απλά σας παραθέτουμε τη θεωρία συνωμοσίας που διακινείται έντονα στο διαδίκτυο, χωρίς να την υιοθετούμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More