Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

5/8/16

Απίστευτο !!! Δημιούργησαν στρατιωτική συμμαχία με 19 χώρες !!! Τρόμος στον πλανήτη!!!
Σύμφωνα με δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σοιγκούμ, μια νέα συμμαχία δημιουργείται με στόχο τη νίκη επί των ΗΠΑ.
Ρωσία και Ιράν ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις  Κασπία Θάλασσα έως την Κεντρική Ασία, στις οποίες θα περιλαμβάνονται πύραυλοι S-300.
Όπως, χαρακτηριστικά, τόνισε ο πολιτικός αναλυτής και καθηγητής σε ζητήματα άμυνας στην Τεχεράνη , Τζαχαντζίρ  Καράμι:
 "Οι χώρες μας έχουν μια μακρά ιστορία σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις. Πέρυσι είχαμε μια κοινή ναυτική άσκηση στην περιοχή της Κασπίας Θάλασσας και μια  άλλη στην περιοχή της Μεσογείου, που συμμετείχαν  επίσης συριακές ναυτικές μονάδες. Αυτές οι κοινές ασκήσεις είναι ζωτικής σημασίας λόγω του κοινού μας συμφέροντος  για τη διατήρηση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην καταπολέμηση των τρομοκρατών σε διάφορα μέρη του πλανήτη".
Επιπλέον, σημείωσε ότι "περιμένω και κοινές ναυτικές ασκήσεις, επίσης, με το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακστάν και το Τουρκμενιστάν".

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή τη περίοδο στη Ρωσία γίνονται διεθνείς αγώνες ενόπλων δυνάμεων, με 121 ομάδες από 19 χώρες να συμμετέχουν. 

voicenews


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More