ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ!!!Έγινε ΑYTO που ΟΛΟΙ φοβόντουσαν!!!Στον αέρα ΤΩΡΑ όλα τα F-16!!!Άσχημα είναι τα πράγματα για τον Ρ.Τ.Ερντογάν!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ!!!ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ!!!Έγινε ΑYTO που ΟΛΟΙ φοβόντουσαν!!!Στον αέρα ΤΩΡΑ όλα τα F-16!!!

Πετούν ελικόπτερα πάνω απο την Κων/πολη
 
Διαφεύγουν στα βουνά οι πραξικοπηματίες & ετοιμάζουν αντάρτικο


Άσχημα είναι τα πράγματα για τον Ρ.Τ.Ερντογάν και την Τουρκία.

Φαίνεται ότι ετοιμάζεται αντάρτικο από τους πραξικοπηματίες καθώς πολλοί διέφυγαν στα βουνά μαζί με τον βαρύ εξοπλισμό ενώ κάποιοι διέφυγαν στο εξωτερικό για να συντονίσουν τις νέες προσπάθειες.

7.850 αστυνομικοί έχουν απολυθεί ενώ ο Ερντογάν τους κατάσχεσε και τα όπλα.

Πριν λίγο δόθηκε εντολή σε όλα τα «κυβερνητικά» F-16 να πραγματοποιούν περιπολίες συνεχώς καθώς εντοπίστηκαν τρία ελικόπτερα των πραξικοπηματιών να πετάνε πάνω από την Κωνσταντινούπολη ενώ συστήθηκε μια ομάδα από 1800 ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας για να προστατεύσουν κρίσιμες εγκαταστάσεις.

Ακόμη και ο αδερφός του αναπληρωτή διοικητή του κόμματος του Ερντογάν, AKP, συνελήφθη. Κάθε μεγάλη μονάδα στον τουρκικό στρατό έχει χάσει τον διοικητή της. Αυτό φαίνεται και στον χάρτη παρακάτω.

Όπως μεταδίδει το Reuters,  δύο F-16 των πραξικοπηματιών είχαν λοκάρει και ήταν έτοιμοι να καταρρίψουν το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ερντογάν από Μαρμαρά σε Κωνσταντινούπολη ενώ δύο άλλα F-16 τον προστάτευαν.

Φέρεται να έγινε αερομαχία και να καταρρίφθηκε το ένα F-16 – υπήρχαν αναφορές  από Παρασκευή βράδυ. Τέλος ο Ερντογάν επέβαλε σιωπητήριο σε 12 ενημερωτικά διαδικτυακά μέσα και συγκεκριμένα σε

Haberdar Gazeteport ABC Gazetesi Aktifhaber Postmedya SHaber Medyascope Rotahaber Ö.Düşünce Meydan Y.Bakış Karşı...  pentapostagma.gr
Από το Blogger.