Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

1/7/16

Τώρα ΣΦΟΔPΟ τροχαίο με ΣΧΟΛΙΚΟ λεωφορείο ΤΗΣ ''ΜΕΡΙΜΝΑΣ'' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΣΠΕΥΔΟΥΝ ασθενοφόρα στο σημείο!!!ΒΙΝΤΕΟ!!!


Η σύγκρουση προήλθε μετά από παραβίαση στοπ από οδηγό Ι.Χ αυτοκινήτου. Τον τραυματισμό ενός νεαρού μαθητή ειδικής αγωγής που φοιτά στο Παιδαγωγικό Θεραπευτικό Ιδρύμα Πατρών "Μέριμνα", είχε ως αποτέλεσμα, καραμπόλα 4 οχημάτων που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ιεροθέου.
 Στο τροχαίο ενεπλάκη και σχολικο λεωφορείο της "Μέριμνας", στο οποίο βρισκόταν ο μαθητής που σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24,gr, είναι καλά στην υγεία του, παρά το αρχικό σόκ που υπέστη από στην σφοδρότητα της σύγκρουσης. Στο όχημα εκτος από τον οδηγό και την συνοδό, επέβαινε και η Πρόεδρος της Μέριμνας.
 α ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες η σύγκρουση προήλθε μετά από παραβίαση στοπ από οδηγό Ι.Χ αυτοκινήτου... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More