ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!ΡΩΣΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ''ΦΙΛΙΟΥΝΤΑI ΣΤΑΥΡΩΤΑ''Ι!!!Αμερικανορωσικοί “τσαμπουκάδες” στη Μεσόγειο!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με 2 πολεμικά πλοία σε απόσταση “αναπνοής”!!!
Για μικρές “ναυμαχίες” μεταξύ αμερικανικών και ρωσικών πλοίων κάνει λόγο η Μόσχα,η οποία καταγγέλει τις ΗΠΑ,πως κάνουν ότι μπορούν για να προκαλέσουν ένταση,ακόμη και ατύχημα.

Τελευταία παράδειγματα αυτής της τακτικής σύμφωνα με το Sputnik οι παραλίγο σύγκρουσεις δυο πολεμικών πλοίων στην αντολική Μεσόγειο.

Αμερικανικό αντιτορπιλικό τύπου Arleigh Burke,παρενόχλησε την ρωσική φρεγάτα Yaroslav Mudry στις 17 Ιουνίου στα διεθνή ύδατα της ανατολικής Μεσογείου.

Νωρίτερα, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας κυκλοφόρησε ένα βίντεο επικίνδυνων ελιγμών του  USS Gravely, χαρακτηρίζοντάς τη πρόκληση  “κατάφωρη παραβίαση” των διμερών και διεθνών συμφωνιών.

Το USS Gravely συνοδεύει το αεροπλανοφόρο  Harry S. Truman (CVN-75) .

Το Sputnik υποστηρίζει ότι η κλιμάκωση της έντασης από τις ΗΠΑ αποδίδεται στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές , την και στην απόφαση της Τουρκίας να ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό με το Su-24.Κάτι που έχει ως  επακόλουθο τη  βελτίωση των δεσμών της με τη Ρωσία.
πηγη
Από το Blogger.