ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ!!!!!!Το ναρκωτικό είναι στην ουσία το "αέριο του γέλιου" ή "hippy crack!!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΝΟΜΙΜΑ!!


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ!!!!!!Το ναρκωτικό είναι στην ουσία το "αέριο του γέλιου" ή "hippy crack!!!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΝΟΜΙΜΑ!!!Η εφημερίδα Daily Star, σε ένα εκτενές ρεπορτάζ, αναφέρεται σε ένα νέο ναρκωτικό που έχει κάνει την εμφάνιση του στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στα Μάλια. 
Το λεγόμενο "ναρκωτικό των κοσμικών" είναι στην ουσία το "αέριο του γέλιου" ή "hippy crack", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα και κυκλοφορεί νόμιμα αφού η κανονική του χρήση είναι για το γέμισμα των μπαλονιών. 
Ωστόσο, οι γιατροί προειδοποιούν ότι η εισπνοή του μπορεί να προκαλέσει Εγκεφαλικά, παραισθήσεις, κρίσεις, ακράτεια, επιβάρυνση της καρδιάς, χρόνια κατάθλιψη, ακόμα και βλάβες στον μυελό των οστών.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, κάποιος μπορεί να εξασφαλίσει το συγκεκριμένο ναρκωτικό έναντι 1,7 λιρών και στο ρεπορτάζ αναφέρει ότι σε μαγαζιά στα Μάλια πωλείται το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς αποφέρει πολλά χρήματα. 
Έντονες διαμαρτυρίες υπήρξαν από τον αντιδήμαρχο Μαλίων, Ευθύμιο Μουντράκη, ο οποίος τόνισε για το εν λόγο δημοσίευμα: "Αυτή η εφημερίδα είναι γνωστό ότι βασίζεται στην παραπληροφόρηση. Δεν ισχύει τίποτα από όσα αναφέρει. Η εικόνα της περιοχής δεν είναι αυτή που ήταν πριν από 10 χρόνια. Το προφίλ των τουριστών έχει αλλάξει ριζικά και η κατάσταση έχει βελτιωθεί απόλυτα. Υπάρχει φυσικά έντονη νυχτερινή ζωή, αλλά δεν παρατηρούνται τέτοια ακραία περιστατικά με ναρκωτικά και ουσίες".
voicenews
Από το Blogger.