ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!!Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε με τους Γερμανούς!!!!ΓΙΑ Grexit ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!!ΔΕΙΤΕ!!!

 
Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε με τους Γερμανούς. Πέρυσι ήθελαν να μας πετάξουν από την Ευρωζώνη και φέτος «δεν τίθεται θέμα Grexit…

«Η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ. Το Grexit δεν τίθεται σε συζήτηση. Γι’ αυτό ζητούμενο τώρα είναι να δοθεί προοπτική στην Ελλάδα» τονίζει ο κ. Γκάμπριελ, που είναι επίσης ηγέτης των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) και υπουργός Οικονομίας.

Μάλιστα ο κ. Γκάμπριελ έκανε ειδική αναφορά στο θέμα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. «Στη Γερμανία κατορθώσαμε να δρομολογήσουμε τη μεγάλη στροφή στην ενέργεια. Πάνω από 30% του ηλεκτρικού ρεύματος προέρχεται από ΑΠΕ. Στην Ελλάδα οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες» επισημαίνει.
«Η Ελλάδα έχει δυναμικό, πρόκειται για τεράστια αγορά που είναι ταυτόχρονα και οικολογική. Θέλω η Γερμανία και η Ελλάδα να συνεργαστούν στενά και είχα μια σειρά από επιχειρήσεις στην αποστολή μου, οι οποίες θέλουν ακριβώς το ίδιο. Θέλουν να επενδύσουν, και ακριβώς τέτοιες ευκαιρίες πρέπει να αξιοποιήσουμε» υπογραμμίζει.Σημειώνεται ότι ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας επισκέφθηκε την Αθήνα συνοδευόμενος από περισσότερους από 40 Γερμανούς επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα, Μήπως, λέμε μήπως, θέλουν να πάρουν κοψοχρονιά και τίποτα πηγές ανανεώσιμης ενέργειας; όπως πήραν τα αεροδρόμιά μας;
Από το Blogger.