Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

7/7/16

ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΣΥΜΒΑΝ!!!ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ BREXIT ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑ «ΠΕΡΙΕΡΓΟ» ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Την ήμερα της πολύ κρίσιμης ψηφοφορίας στην Μεγάλη Βρετανία για το αν θα παραμείνει ή όχι η χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εμφανίστηκε ένα πολύ περίεργο επίγειο σχέδιο, που πολύ δύσκολα μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι είναι δημιούργημα ανθρώπου.

Το σχέδιο αυτό που εμφανίστηκε σε ένα αγρόκτημα στην βόρειο Αγγλία απεικονίζει, όπως αναφέρεται, ένα καρχαρία μαζί με ένα ψαρί σε ένα πολύ περίεργο και αρκετά πελώριο γεωμετρικό σχηματισμό.

Είναι γνωστό πως κατά καιρούς κάνουν την εμφάνιση τους διάφορα γεωμετρικά σχήματα σε αγροτικές εκτάσεις που προκαλούν το ενδιαφέρων πολλών ερευνητών για τον τρόπο που εμφανίζονται και κυρίως τι συμβολίζουν.

Στην δεδομένη περίπτωση το ερώτημα που τέθηκε ήταν τι μπορεί να συμβολίζει σε μια τόσο κρίσιμη μέρα που έκρινε όχι μόνο την τύχη του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και της Ευρώπης, καθώς η μέρα αυτή μπορεί να αποτελέσει αφετηρία σημαντικότατων εξελίξεων που θα κρίνουν ακόμα και τις παγκόσμιες πολιτικές ισορροπίες.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More