Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

31/7/16

Κόκκινος συναγερμός στην ΕΛΛΑΔΑ!!!!!Κόκκινος συναγερμός από τις αρχές ασφαλείας που θεωρούν
πιθανό ένα τρομοκρατικό χτύπημα από μεμονωμένους φανατικούς που βρίσκονται ανάμεσα στους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα.


Οι αρχές ασφαλείας στρέφουν την προσοχή τους κυρίως σε μουσουλμάνους που ταξιδεύουν με γνήσια ευρωπαϊκά διαβατήρια στην Ελλάδα και οι οποίοι έχουν επισκεφθεί πρόσφατα ύποπτες περιοχές της Μέσης Ανατολής.

ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ
Οι ελληνικές αρχές έχουν ήδη καταγράψει τέτοιες περιπτώσεις μεταναστών που πέρασαν σε ελληνικό έδαφος και πιστεύεται ότι έχουν διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος. Μεταξύ αυτών και Σύριοι που δραστηριοποιούνται στο Αιγαίο μεταξύ Τουρκίας και ελληνικών αρχών. Έχει, εξάλλου, επιβεβαιωθεί από τις αρχές Ιουνίου στον Άγιο Παντελεήμονα και στην Κυψέλη , με αφορμή επιχείρηση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών για τη σύλληψη Σύριων, Μαροκινών και Αλγερινών που διακινούσαν πλαστά διαβατήρια σε μετανάστες.

πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More