ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ!!!ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Κ.ΖΙΑΖΙΑΣ!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ!!!Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ «δεν θα βγάλει την χρονιά στην εξουσία»!!!ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ!!!ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Κ.ΖΙΑΖΙΑΣ!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ!!!Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ «δεν θα βγάλει την χρονιά στην εξουσία»!!!


Ο Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς μιλώντας για τον απόηχο του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία σε συνέντευξή του στο Newsbomb.gr, εκτιμά πως ο νυν πρόεδρος της Τουρκίας «δεν θα βγάλει την χρονιά στην εξουσία» και μιλάει για τον μεγαλοϊδεατισμό του Ερντογάν, «που ήθελε να γίνει ο Κάστρο της περιοχής μας».
Αναλύοντας τις συνέπειες για την Ελλάδα και εξηγώντας γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να είναι σε εγρήγορση ο Αντιστράτηγος ε.α. λέει στον Χρήστο Παναγόπουλο ότι η κατάσταση στη γειτονική χώρα θυμίζει καζάνι που βράζει.
Ο πρώην Αρχηγός του (ΓΕΣ), δεν συμμερίζεται την άποψη ότι ο Ερντογάν ενισχύεται από την εξέλιξη και επισημαίνει ότι οι Ένοπλες δυνάμεις στην Ελλάδα πρέπει να βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση, ιδίως σε ό,τι αφορά το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα.
Από το Blogger.