ΕΙΔΗΣΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Η στιγμή πριν την απόλυτη καταιγίδα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε!!!!

Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε και για μια ακόμη φορά οι προδότες θα βρίσκονται εντός των τειχών…

Hταν μάλλον αυτονόητο αν όχι μοιραίο να φθάσει αυτή η στιγμή για την κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα.
 Η στιγμή πριν την απόλυτη καταιγίδα...

Κι όπως όλα δείχνουν αυτή η στιγμή πλησιάζει με τους χειρότερους οιωνούς. 
Μια στιγμή που βρίσκει τον Τσίπρα με ορκισμένους εχθούς εντός και εκτός της Ελλάδος...
Μια στιγμή που ο ίδιος “επιμελήθηκε” μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα με την λογική χάος-υπέροχη κατάσταση. 
Το τίμημα του χάους θα είναι επώδυνο για τον ίδιο προσωπικά αλλά και για την χώρα. Μιλάμε για ανήκεστον βλάβη. 
Και σ΄αυτή την περίπτωση δυστυχώς για τον ίδιο και τους υπουργούς του δεν θα έχουν το άλλοθι να που ότι τους έφαγαν οι νταβατζήδες και οι ολιγάρχες. 
Κι αυτό γιατί σοκαρισμένοι οι νοήμονες πολίτες της χώρας παρακαλουθούν τον Ελληνα πρωθυπουργό να ανασύρει στην επιφάνεια εκλεκτά μέλη του υποκόσμου της χώρας (ανάμεσά τους “παγκόσμιου βεληνεκούς” μαφιόζοι) και να τους αναθέτει ρόλους τούς οποίος δεν έχει ουδένα δικαίωμα να εκχωρεί. 
 Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του πολύ σωστά, σε αρκετές περιπτώσεις, χτύπησαν την διαπλοκή και απεκάλυψαν την σκοτεινές διαδρομές του δημοσίου χρήματος. Με οδύνη όμως ανακαλύπτουμε ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν το έκαναν αυτό για να καθαρίσουν με την ντόπια Μαφία αλλά για να αντικαταστήσουν τους όποιους μαφιόζους με άλλους οι οποίοι απολαμβάνουν πρωτοφανή ασυλία που μόνο μια Κολομβία των Βαλκανίων θα μπορούσε να τους παρέχει. 

Ο Τσίπρας λοιπόν ο οποίος διαθέτει το ένστικτο του θηρίου αισθάνεται την απειλή που πλησιάζει...


Γι΄αυτό και αφιέρωσε-εν μέσω κολάσεως-δύο ώρες σε μια συζήτηση για τις κατεχίνες του τσαγιού με τον Γιώργο Παπανδρέου. Τι άλλο θα μπορούσαν να συζητήσουν άλλωστε. 

Ο πρωθυπουργός διαισθάνεται την καταιγίδα που πλησιάζει, το όλεθρο που έρχεται... 

Το ίδιο και κάποιοι από τους υπουργούς του οι οποίοι δεν φρόντισαν να κρατήσουν τον θεσμό και τους θεσμούς στο ύψος που αρμόζει σε μια δημοκρατική χώρα και όχι σε ένα παρακράτος-μια Κολομβία των Βαλκανίων. 


Το τίμημα θα είναι ολέθριο και η καταιγίδα θα τον συντρίψει. 
Μαζί και τη χώρα...

Τα χτυπήματα θα είναι μοιραία μια και θα προέρχονται τόσο από τον “εσωτερικό εχθρό” όσο και από το σκηνικό απόλυτης κόλασης που θα δημιουργήσει από στιγμή σε στιγμή ο Ερντογάν τόσο στο Αιγαίο, όσο και στη Θράκη. 

Και δυστυχώς για την κυβέρνηση Τσίπρα η οποία εντελώς άφρονα όλο αυτό το διάστημα ταλαιπώρησε τους πολίτες αλλά και τους εταίρους με ιδεοληψίες και τζάμπα μαγκιές έφτασε η ώρα του τιμήματος.

Οι ξεδοντιασμένες τουρκικές ένοπλες δυνάμεις βάζουν μπρος τις μηχανές του πολέμου και για κακή τύχη του Τσίπρα η Ευρώπη που πασχίζει να ξεχάσει το Brexit, με απρόσμενη ηδονή θα απολαμβάνει τα νέα από το μέτωπο του πολέμου.


Οταν ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός από το περιβάλλον τον Γιουνκέρ έλεγαν
-Αυτό που φοβάται η πουτ@να είναι τον πρωτάρη γ@μιά… 

Κάπως έτσι αντιμετώπιζαν την ελληνική κυβέρνηση στις Βρυξέλλες ενώ οι ίδιες αποδεχόντουσαν τον ρόλο της πουτ@νας. 

Μια κυβέρνηση-πρωτάρης γ@μιάς που θέλει να επιβάλει εντός της χώρας τις δικές της συμμορίες μαφιόζων σε μια γειτονιά που πλέον μυρίζει αίμα. 

Κάπως έτσι ξεκινάει η στιγμή πριν την απόλυτη καταιγίδα… 

Σε μία τουλάχιστον ασυνήθιστη κίνηση για τα δεδομένα της διπλωματίας, ο Τούρκος πρεσβευτής Κερίμ Ουράς έδωσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, στην οποία τόνισε ότι το ενδεχόμενο να μην εκδοθούν οι 8 εκζητούμενοι για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος «δεν θα βοηθούσε τις διμερείς σχέσεις» Ελλάδας και Τουρκίας. 

Προχωρώντας ακόμη περισότερο, μάλιστα, υποστήριξε ότι η Αθήνα δεν έπρεπε να είχε δώσει καν άδεια για να προσγειωθεί το ελικόπτερο με τους 8 στρατιωτικούς, παραβλέποντας το γεγονός ότι η χώρα μας δεν είχε επιλογή από τη στιγμή που είχε δηλωθεί «Mayday», δηλαδή ότι το ελικοπτερο βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο. 

Η δήλωση του Τούρκου πρεσβευτή μεταδόθηκε από το Reuters, το οποίο στο τηλεγράφημά του σημειώνει ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είχαν αναθερμανθεί τα τελευταία χρόνια, μετά από μακρά περίοδο εχθρότητας. 

Η τανάλια σφίγγει σιγά σιγά…

Οι θιγμένοι εγχώριοι νταβατζήδες ετοιμάζουν ένα συγκλονιστικό σώου αποκαλύψεων την ίδια στιγμή που ο Ερντογάν ετοιμάζεται να εξάγει τον δικό του πόλεμο…

Για την Ιστορία, όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε και για μια ακόμη φορά, οι προδότες θα βρίσκονται εντός των τειχών…
ΠΗΓΗ


Από το Blogger.