Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

7/7/16

ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!Πείτε την αλήθεια στον κόσμο αλλιώς θα το κάνουμε εμείς!!! [ΒΙΝΤΕΟ]Ρωσία προς ΗΠΑ : Πείτε την αλήθεια στον κόσμο για τους εξωγή'ι'νους αλλιώς θα το κάνουμε εμείς!!! Πούτιν: Πείτε την αλήθεια για τον πλανήτη Νιμπίρου.

Το διαβάσαμε από το: Ρωσία προς ΗΠΑ : Πείτε την αλήθεια στον κόσμο για τους εξωγή'ι'νους αλλιώς θα το κάνουμε εμείς!!! Πούτιν: Πείτε την αλήθεια για τον πλανήτη Νιμπίρου.
Μετά τις δηλώσεις Χ.Κλίντον και Γιούνκερ έρχονται οι δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου Ντ.Μεντβέντεφ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Forum (WEF), αυτή την εβδομάδα,που δηλώνει ότι η Ρωσία προειδοποιεί τις Ηπα ότι είναι καιρός να πουν την αλήθεια στον κόσμο για τους εξωγή'ινους.
Αν δεν κάνουν ανακοινώσεις οι ΗΠΑ τότε το Κρεμλίνο θα το κάνει από μόνη του.
Το WEF ( φόρουμ) είναι ένα ελβετικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, με έδρα την Cologny, στη Γενεύη.
«Μαζί με το χαρτοφύλακα με τους πυρηνικούς κώδικες, ο Πρόεδρος της χώρας δίνει ένα ειδικό
«άκρως απόρρητο» φάκελο. Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγή'ι'νους.
Αν ο Μεντβέντεφ θα είναι σε θέση να πείσει το καθεστώς του Ομπάμα να πει την αλήθεια για τα UFO και τους εξωγήινους στο  WEF αυτή την εβδομάδα, δεν το γνωρίζουμε.
Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις του Ρώσου πρωθυπουργού Ντ.Μεντβέντεφ για τους εξωγή'ι'νους με Αγγλική μετάφραση(υπότιτλοι).
Το διαβάσαμε από το: Ρωσία προς ΗΠΑ : Πείτε την αλήθεια στον κόσμο για τους εξωγή'ι'νους αλλιώς θα το κάνουμε εμείς!!! Πούτιν: Πείτε την αλήθεια για τον πλανήτη Νιμπίρου.
πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More