24/7/16

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Ε.Ι. ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΛΑΣΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Ε.Ι. ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΛΑΣΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ:


Δημήτρη Βαλασίδη
Αγαπά την Πατρίδα και μάχεται γι’ αυτήν με όλες του τις δυνάμεις, χωρίς να υπολογίζει θυσίες και κόστος.
Σέβεται και υπακούει στο σύνταγμα, τους νόμους και τις αποφάσεις των δικαστηρίων.
Αναζητά πραγματικές επενδύσεις που θα φέρουν θέσεις εργασίας και πλούτο στη χώρα και δεν βαφτίζει ως «επένδυση» το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Απαιτεί την μείωση του μισθού του και την κατάργηση των προνομίων του, ως ένδειξη συμπαράστασης στα δεινά που βιώνει ο ελληνικός λαός.
Δεν έχει γίνει πλούσιος μέσω της πολιτικής με μίζες.
Ζητά με επιμονή την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για να διαπιστώσει πως οδηγηθήκαμε σε αυτό το παράνομο και επαχθές δημόσιο χρέος.
Επιδιώκει την κατάργηση της ασυλίας των βουλευτών και υπουργών, ώστε να οδηγηθούν στον εισαγγελέα όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και έλαβαν μίζες.
Συνεργάζεται αρμονικά με όλες της χώρες με γνώμονα πάντοτε το εθνικό συμφέρον.
Αγωνίζεται για την σωστή διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού με απόλυτο σεβασμό προς την Ορθοδοξία και την ελληνοχριστιανική παράδοση.
Σέβεται και τιμά την ελληνική οικογένεια, στηρίζει έμπρακτα τις πολύτεκνες οικογένειες και δίνει κίνητρα στα νέα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν, ώστε να αποφευχθεί η διαφαινόμενη εξαφάνιση του ελληνικού γένους.
Επιδιώκει να μηχανογραφηθούν όλες οι υπηρεσίες του δημοσίου, για να καταργηθούν τα ρουσφέτια και οι μίζες.
Σταματά τις παράνομες προσλήψεις στο δημόσιο, καταργεί τους κομματικούς στρατούς, τις κομματικές νεολαίες στους χώρους εκπαίδευσης και τους κομματικούς εργατοπατέρες.
Εξασφαλίζει την ασφάλεια της χώρας και στηρίζει εμπράκτως τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
Αγωνίζεται να καταργηθεί το Δουβλίνο ΙΙ, το οποίο έχει μετατρέψει τη χώρα μας σε αποθήκη ψυχών.
Έχει ως πρότυπο του τον Ιωάννη Καποδίστρια και τον Νικόλαο Πλαστήρα.
Δημήτρη Βαλασίδη
(*) Ο Δημήτρης Βαλασίδης είναι:
Αξιωματικός εα-Οικονομολόγος-Συγγραφέας, απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Γεν. γραμματέας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ. Τηλ. 2310453192-6942477645-www.dvalasidis.org   e-mail: valasidis.dimitris@gmail.com
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.