24/7/16

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΑ!!!Η παράνοια που διακατέχει τον Ερντογάν, ειδικά μετά την προσπάθεια πραξικοπήματος, έχει αρχίσει να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις και δυστυχώς, η χώρα μας επηρεάζεται με τον χειρότερο τρόπο. 
Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικοί κύκλοι, εξαιτίας των κενών που δημιουργήθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας μετά από τις συλλήψεις των πραξικοπηματιών, ο Ερντογάν σκέφτεται να επαναφέρει και γεμίζει τις θέσεις με αξιωματικούς που σχετίζονται με την υπόθεση "Βαριοπούλα".
Να υπενθυμίσουμε ότι οι αξιωματικοί είχαν κατηγορηθεί γιατί σχεδίαζαν να προκαλέσουν ελληνοτουρκικό πόλεμο. 
Τώρα, ο Ερντογάν θέλει να τους επαναφέρει σε θέσεις ισχύος. 
Συγκεκριμένα, όπως λένε οι πληροφορίες, διοικητής της Δεύτερης Διοίκησης της Στρατοχωροφυλακής θα γίνει ο ο συνταγματάρχης Kahraman Dikmen που είχε καταδικασθεί τρία χρόνια. 
Στην θέση του Διοικητή της Στρατοχωροφυλακής της Αττάλειας μπαίνει ο συνταγματάρχης Yusuf Kelleli, που είχε ποινή κάθειρξης 5 χρόνια. 
Και η λίστα δεν σταματάει εκεί. 

Καταλαβαίνουμε την τρομακτική εξέλιξη που θα έχει αυτό για την χώρα μας. 
voicenews

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.