29/7/16

ΤΩΡΑ!!!ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΙΑ!!

ΤΩΡΑ!!!ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΙΑ!!!

Στην τελική φάση βρίσκεται η δημιουργία επίτιμου ρωσικού προξενείου στην Αλεξανδρούπολη. Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς απήντησε, σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, πως η μοναδική εκκρεμότητα, πια, είναι η εύρεση του κατάλληλου προσώπου που θα αναλάβει τα καθήκοντα του επίτιμου πρόξενου. Οι λοιπές απαραίτητες ενέργειες έχουν ολοκληρωθεί.


Είναι περιττό να αναφέρουμε τα οφέλη από τη λειτουργία του Προξενείου, όχι μόνο για την Ελλάδα γενικά, αλλά για την πολύπαθη Θράκη μας ειδικά. Τέλος να μην ξεχνάμε και τα οικονομικά οφέλη, καθώς το προσωπικό θα νοικιάσει σπίτια, θα αγοράσει αγαθά, θα κινήσει την οικονομία. Τα οφέλη είναι βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, οικονομικά και εθνικά...
voicenews
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.