19/7/16

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!Συγκεκριμένα μονή του Αγίου Όρους!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!Συγκεκριμένα μονή του Αγίου Όρους!!!
 
O όμιλος Μαρινόπουλος εκτός από την ανεργία των χιλιάδων υπαλλήλων του, έχει και χρέη προς… τους πάντες!

Το συγκλονιστικό είναι ότι υπάρχει οφειλή 120,000 ευρώ προς το Άγιον Όρος!

Συγκεκριμένα προς μονή του Αγίου Όρους. Ο λόγος της οφειλής αυτής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Φυσικά αυτό το χρέος είναι μία σταγόνα στον ωκεανό των χρεών της παλαιάς και πασίγνωστης ελληνικής εταιρείας.

Για παράδειγμα υπάρχει κλάδος της αγοράς τροφίμων και ποτών όπου οι δύο βασικοί παίκτες έχουν συνδυαστικά απαιτήσεις από τη Μαρινόπουλος που ξεπερνούν τα 11 εκατ. ευρώ, ενώ σε άλλη σημαντική κατηγορία ο λιανεμπορικός όμιλος οφείλει περίπου 9-10 εκατ. ευρώ σε καθεμιά από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Όπως γίνεται αντιληπτό όχι μόνο οι εργαζόμενοι μένουν άνεργοι, όχι μόνο το κράτος δεν εισπράττει αλλά πλήττονται και άλλες εταιρείες, με τη μέθοδο του ντόμινο, που γίνεται πιο πιθανό να κλείσουν και αυτές με τη σειρά τους.
voicenews


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.