ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΕΙΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!ΤΡΕΜΕΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑ!!!Μεγάλη ήταν η επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς εξάρθρωσε σπείρα, η οποία διακινούσε κοκαΐνη σε θαμώνες καταστημάτων στο Κολωνάκι, το Παλαιό Φάληρο και την Παραλιακή.

Από τους έξι συλληφθέντες οι πέντε ήταν Αλβανοί υπήκοοι και ο ένας Έλληνας, ο οποίος στην ουσία ήταν ο "μάνατζερ" των κακοποιών. Ο άνθρωπος εκείνος φαίνεται πως είχε ανοίξει τις πόρτες για την "καλή κοινωνία" στους διακινητές.

Οι Αρχές ερευνούσαν την υπόθεση για μεγάλο χρονικό διάστημα και παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές συνομιλίες των δραστών για ένα μήνα. Όλες οι ύποπτες συνομιλίες είχαν καταγραφεί, ενώ διαπιστώθηκε και το εύρος της πελατείας από το Κολωνάκι μέχρι και την Παραλιακή, όπως σας αναφέραμε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές έχουν καταγράψει τηλέφωνα που δέχονταν από πελάτες από το Κολωνάκι και την Παραλιακή. Η συχνότητα των κλήσεων ήταν μεγαλύτερη τα Σαββατόβραδα, καθώς τότε η ζήτηση για κοκαΐνη είναι αυξημένη από τους θαμώνες των κλαμπ.

Οι διακινητές στην ουσία πραγματοποιούσαν ντελίβερι, μεταφέροντας ναρκωτικά από πόρτα σε πόρτα κι από κέντρο σε κέντρο.

Όλοι οι αριθμοί των τηλεφώνων των πελατών που έχουν καταγραφεί μέσω του σούπερ κοριού της Ελληνικής Αστυνομίας θα βρίσκονται στη Δικογραφία, ενώ έχει ζητηθεί από την Αρμόδια Δικαστική Αρχή να αρθεί το απόρρητο τηλεφωνικών επικοινωνιών, έτσι να εξακριβωθεί ποιοι είναι εκείνοι που έκαναν τις παραγγελίες.

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές πως μεταξύ των πελατών βρίσκονται και πασίγνωστοι Αθηναίοι, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές για χρήση του ναρκωτικού.

Στην κατοχή των συλληφθέντων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1.554 γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τύπου “σοκολάτα” βάρους 1.848 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 14 φαρμακευτικά δισκία, νοθευτική ουσία βάρους 740 γραμμαρίων, 4 ζυγαριές, 62 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 24.530 ευρώ, 2 αυτοκίνητα και 2 μοτοσυκλέτες.

Από το Blogger.