ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΚΑΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!!!!


Με πρωτοβουλία της Μέρκελ, επιχειρείται να αλλάξει ο τρόπος επικύρωσης της TTIP στην Ε.Ε. ώστε μετά το ευρωκοινοβούλιο και την Κομισιόν να μην χρειαστεί να περάσει από τα Εθνικά Κοινοβούλια , όπου θα απορριφθεί, δηλώνει στον 9.84 ο πρώην Πρόεδρος του ΕΦΕΤ Νίκος Κατσαρός , επιστημονικός συνεργάτης του «Δημόκριτου», υποστηρίζοντας ότι όλοι οι Δήμοι της Κρήτης, μετά το Ηράκλειο που έκανε την αρχή θα πρέπει να ανακηρυχθούν σε ελεύθερες ζώνες από την TTIP.

Περιέγραψε μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες , πως τυχόν έγκριση της, θα αλλάξει όλες τις δραστηριότητες του ανθρώπου στην Ευρώπη που θα περάσουν στον απόλυτο έλεγχο των πολυεθνικών, ενώ στο πρωτογενή τομέα περιέγραψε τα εφιαλτικά σενάρια από την είσοδο μεταλλαγμένων , μέχρι την κατάργηση του ΠΟΠ ή την ιδιωτικοποίηση όλων των υδάτων είτε ύδρευσης , είτε άρδευσης.


ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΚΑΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!!!! ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΚΑΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!!!! Reviewed by Markella Toufexi on Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2016 Rating: 5