24/7/16

ΤΩΡΑ!!!ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Το ΚΡΥΒΟΥΝ για να μην επικρατήσει ΠΑΝΙΚΟΣ!!!Το ακούσατε πουθενά;;;Κανένα ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ!!!
ΤΩΡΑ!!!ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Το ΚΡΥΒΟΥΝ για να μην επικρατήσει ΠΑΝΙΚΟΣ!!!Το ακούσατε πουθενά;;;Κανένα ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ!!!

Οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται σε δεινή θέση...


Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως η Εθνική Τράπεζα διεγράφη από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Το ακούσατε πουθενά; Κανένα ΜΜΕ δεν το έπαιξε για να μην επικρατήσει πανικός!


Μήπως λοιπόν είμαστε μπροστά σε ένα τέλμα; Σίγουρα. 


Όχι μόνο εμείς όμως αλλά και όλη η Ευρώπη. 


Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως οι κεντρικές τράπεζες διαφόρων χωρών αύξησαν μόνες τους τη ρευστότητα κατά 500 δις € – πλέον αυτής που παρέχει η ΕΚΤ.
Μόνο η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας διεύρυνε τις δικές της δραστηριότητες κατά 200 δις €, η κεντρική τράπεζα της Ιρλανδίας κατά 50 δις €, ενώ η κεντρική τράπεζα της Ιταλίας αγόρασε με δικά της τυπωμένα χρήματα ομόλογα του ιταλικού δημοσίου, αξίας 108.


Όλα αυτά φυσικά δεν είναι άγνωστα στην ΕΚΤ. Η απορία λοιπόν είναι η εξής.


Ποιος ο λόγος να κάνει τα στραβά μάτια ο Ντράγκι σε αυτές τις χώρες, ενώ εμάς μας έχει ακόμα με τον ΕLA, έστω και με μικρή ανάγκη δανεισμού από εκεί; Ποιος ο λόγος για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά από τη στιγμή που είμαστε μία ενιαία νομισματική ένωση.
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.