ΤΩΡΑ!!!ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Το ΚΡΥΒΟΥΝ για να μην επικρατήσει ΠΑΝΙΚΟΣ!!!Το ακούσατε πουθενά;;;Κανένα ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ!!!
ΤΩΡΑ!!!ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Το ΚΡΥΒΟΥΝ για να μην επικρατήσει ΠΑΝΙΚΟΣ!!!Το ακούσατε πουθενά;;;Κανένα ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ!!!

Οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται σε δεινή θέση...


Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως η Εθνική Τράπεζα διεγράφη από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Το ακούσατε πουθενά; Κανένα ΜΜΕ δεν το έπαιξε για να μην επικρατήσει πανικός!


Μήπως λοιπόν είμαστε μπροστά σε ένα τέλμα; Σίγουρα. 


Όχι μόνο εμείς όμως αλλά και όλη η Ευρώπη. 


Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως οι κεντρικές τράπεζες διαφόρων χωρών αύξησαν μόνες τους τη ρευστότητα κατά 500 δις € – πλέον αυτής που παρέχει η ΕΚΤ.
Μόνο η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας διεύρυνε τις δικές της δραστηριότητες κατά 200 δις €, η κεντρική τράπεζα της Ιρλανδίας κατά 50 δις €, ενώ η κεντρική τράπεζα της Ιταλίας αγόρασε με δικά της τυπωμένα χρήματα ομόλογα του ιταλικού δημοσίου, αξίας 108.


Όλα αυτά φυσικά δεν είναι άγνωστα στην ΕΚΤ. Η απορία λοιπόν είναι η εξής.


Ποιος ο λόγος να κάνει τα στραβά μάτια ο Ντράγκι σε αυτές τις χώρες, ενώ εμάς μας έχει ακόμα με τον ΕLA, έστω και με μικρή ανάγκη δανεισμού από εκεί; Ποιος ο λόγος για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά από τη στιγμή που είμαστε μία ενιαία νομισματική ένωση.
πηγη


Από το Blogger.