ΤΩΡΑ!!!ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Το ΚΡΥΒΟΥΝ για να μην επικρατήσει ΠΑΝΙΚΟΣ!!!Το ακούσατε πουθενά;;;Κανένα ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ!!!
ΤΩΡΑ!!!ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Το ΚΡΥΒΟΥΝ για να μην επικρατήσει ΠΑΝΙΚΟΣ!!!Το ακούσατε πουθενά;;;Κανένα ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ!!!

Οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται σε δεινή θέση...


Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως η Εθνική Τράπεζα διεγράφη από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Το ακούσατε πουθενά; Κανένα ΜΜΕ δεν το έπαιξε για να μην επικρατήσει πανικός!


Μήπως λοιπόν είμαστε μπροστά σε ένα τέλμα; Σίγουρα. 


Όχι μόνο εμείς όμως αλλά και όλη η Ευρώπη. 


Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως οι κεντρικές τράπεζες διαφόρων χωρών αύξησαν μόνες τους τη ρευστότητα κατά 500 δις € – πλέον αυτής που παρέχει η ΕΚΤ.
Μόνο η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας διεύρυνε τις δικές της δραστηριότητες κατά 200 δις €, η κεντρική τράπεζα της Ιρλανδίας κατά 50 δις €, ενώ η κεντρική τράπεζα της Ιταλίας αγόρασε με δικά της τυπωμένα χρήματα ομόλογα του ιταλικού δημοσίου, αξίας 108.


Όλα αυτά φυσικά δεν είναι άγνωστα στην ΕΚΤ. Η απορία λοιπόν είναι η εξής.


Ποιος ο λόγος να κάνει τα στραβά μάτια ο Ντράγκι σε αυτές τις χώρες, ενώ εμάς μας έχει ακόμα με τον ΕLA, έστω και με μικρή ανάγκη δανεισμού από εκεί; Ποιος ο λόγος για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά από τη στιγμή που είμαστε μία ενιαία νομισματική ένωση.
πηγη


ΤΩΡΑ!!!ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Το ΚΡΥΒΟΥΝ για να μην επικρατήσει ΠΑΝΙΚΟΣ!!!Το ακούσατε πουθενά;;;Κανένα ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ!!! ΤΩΡΑ!!!ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Το ΚΡΥΒΟΥΝ για να μην επικρατήσει ΠΑΝΙΚΟΣ!!!Το ακούσατε πουθενά;;;Κανένα ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ!!! Reviewed by Maria Toufexi on Κυριακή, Ιουλίου 24, 2016 Rating: 5