ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!Πόσο ακόμα θα μας κρύβουν την αλήθεια τα συστημικά ΜΜΕ;;Αργά ή γρήγορα όλα βγαίνουν στο φως και η αλήθεια ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!Πόσο ακόμα θα μας κρύβουν την αλήθεια τα συστημικά ΜΜΕ;;Αργά ή γρήγορα όλα βγαίνουν στο φως και η αλήθεια ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!!!Πόσο ακόμα θα μας κρύβουν την αλήθεια και η κυβέρνηση αλλά και τα συστημικά ΜΜΕ σε ότι αφορά τους πρόσφυγες;

Για πόσο ακόμα θα τους προστατεύουν κι θα τους βάζουν πάνω από τους Έλληνες, που υποφέρουν μέσα στην ίδια τους τη χώρα;

Αργά ή γρήγορα όλα βγαίνουν στο φως και η αλήθεια αποκαλύπτεται. Σύμφωνα με το παρακάτω έγγραφο, που είναι από κέντρο καταγραφής, όλοι οι πρόσφυγες είναι κάτω των 30 και προέρχονται από το Μαρόκο.

Το έγγραφο, μαζί με τις παλαιότερες αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Λυκούργου Μαρκούδη, αποδεικνύει ένα πράγμα: η Ελλάδα είναι χαμένη με αυτή τη κυβέρνηση στο "πηδάλιο".

Φοβερές αποκαλύψεις από τον Λυκούργο Μαρκούδη για το λαθρομεταναστευτικό:
«Αυτά που δείχνουν τα κανάλια είναι ψέματα και το λέω μετά πάσης βεβαιότητος. Αυτά που μας λένε για τα δήθεν θύματα που πνίγονται για τα δήθεν παιδιά και τις γυναίκες είναι ψέματα! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν. Έρχονται κατά χιλιάδες νέοι άνθρωποι κάτω των 30. Δεν είναι Σύριοι, ξεκινάμε από εκεί. Τα σκίζαν τα διαβατήρια μπροστά μας. Σας τα λέω γιατί τα έζησα 10 μέρες στο σημείο που έβγαιναν οι βάρκες η μία μετά την άλλη. Δίπλα μου. Χωρίς να έρχεται ποτέ λιμενικό, στρατός, αστυνομία να ελέγξει. Κι όταν είπα θα πάω στον εισαγγελέα Μυτιλήνης να καταθέσω μήνυση για παραβίαση εθνικών συνόρων γελάγαν. Μα έχουμε παραβίαση εθνικών συνόρων και μου είπαν δεν έχουμε γιατί ο πρωθυπουργός είπε να μπουν ελεύθερα και μας έχει δέσει τα χέρια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τότε ποιος είναι ο λόγος να υπάρχει στρατός, αστυνομία, λιμενικό…να με προστατεύσουν από τι!... αν δεν μπορούν να προστατεύσουν τα σύνορα της πατρίδας μου...»

Από το Blogger.