ΤΩΡΑ!!!ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!!!Η ΤΖΙΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ!!!«Σύντομα!!Ουάσιγκτον!!Η μάχη μας στα εδάφη σας δεν έχει ακόμα ξεκινήσει!!Να αναμένετε»!!!ΑΜΕΣΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ!!!

«Η μάχη μας στα εδάφη σας δεν έχει ακόμα ξεκινήσει».

Με αυτή την ανατριχιαστική απειλή, και με μια φωτογραφία, με το άγαλμα της Ελευθερίας τυλιγμένο στις φλόγες, οι Τζιχαντιστές δίνουν υπόσχεση καταστροφής της Ουάσιγκτον, ενώ την ίδια στιγμή απειλούν και το Λονδίνο, με αποτέλεσμα η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI5 έχει αυξήσει το επίπεδο απειλής σε «σοβαρό», που ερμηνεύεται ότι είναι πολύ πιθανή μία επίθεση στη χώρα.
Η τρομοκρατική οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία που απεικονίζει το Άγαλμα της Ελευθερίας να βομβαρδίζεται, ενώ η λεζάντα της εικόνας αναγράφει: «Σύντομα. Ουάσιγκτον. Η μάχη μας στα εδάφη σας δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Να αναμένετε».
Στο Λονδίνο, εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε πως έπειτα από τα «πρόσφατα περιστατικά στη Γαλλία, επαναλαμβάνουμε την οδηγία για προστασία και ασφάλεια σε τόπους χριστιανικής λατρείας», ενώ ο
εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, επισημαίνοντας βέβαια πως προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη απειλή κατά της χριστιανικής κοινότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Την ίδια στιγμή, σε συναγερμό για τον φόβο νέων επιθέσεων βρίσκεται η Europol που προειδοποιεί ότι 1.700 τζιχαντιστές έχουν διεισδύσει στην Ευρώπη.
hellasforce
Από το Blogger.