1/7/16

Η ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Η ΦΥΛΑΚΗ!!!Ή Εμβολιασμός, ή …Φ Υ Λ Α Κ Η !!! – Η παγκόσμια ‘Χ Ο Υ Ν Τ Α’ δείχνει τα κοφτερά της «δόντια» !

Η ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’ είναι ΕΔΩ και θέλει τους πάντα εμβολιασμένους με τα θανατηφόρα εμβόλια της χημικής ιατρικής, όπως για παράδειγμα εκείνα της Αφρικής, που περιέχουν υδράργυρο και προκαλούν στείρωση!
ΑΡΧΗ; ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Στην Καλιφόρνια..

Σε αυτή την κατεύθυνση, στο άντρο της Λευκής Αδελφότητος, η πολιτεία της Καλιφόρνια ψήφισε νόμο, που καθιστά την άρνηση του εμβολιασμού, ποινικό αδίκημα, με κίνδυνο ακόμα και …φυλακίσεως!

Οπότε, η Καλιφόρνια, γίνεται η πρώτη Πολιτεία στις ΗΠΑ, η οποία ορίζει ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, καταπατώντας τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών. Απ’ ό,τι φαίνεται μάλιστα έπεται συνέχεια και σε άλλες πολιτείες…Νωρίτερα μάλιστα είχε θεσπιστεί νομοσχέδιο, το οποίο απαγόρευε στους γονείς, την άρνηση του εμβολισμού στα παιδιά για θρησκευτικούς λόγους….
Τώρα, βάσει των νέων κανόνων, είναι παράνομη η άρνηση του εμβολιασμού και για τους ενήλικες!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.