ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΒΕΤΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!!!ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ!!!Ο κυβερνητικός συνασπισμός στη Γερμανία θέτει βέτο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, σε περίπτωση που η τελευταία επαναφέρει τη θανατική ποινή.
 
«Αν ο Πρόεδρος Ερντογάν εκμεταλλευτεί την κατάσταση «προκειμένου να περιορίσει περαιτέρω τα συνταγματικά δικαιώματα, τότε οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις θα γίνουν από δύσκολες έως απίθανες», δηλώνει ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στέλεχος των Γερμανών χριστιανοδημοκρατών (CDU) Έλμαρ Μπροκ στην «Handelsblatt».

Αναφερόμενος στις εκκαθαρίσεις που δρομολογεί ο Τούρκος Πρόεδρος στον στρατό, στο Δημόσιο και στο Δικαστικό Σώμα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου Νόρμπερτ Ρέτγκεν (CDU) τονίζει στην εφημερίδα «Die Welt» ότι «αυτό πρέπει να σημαίνει ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν θα χρησιμοποιήσει το πραξικόπημα προκειμένου να διευρύνει και να εδραιώσει την εξουσία του στο κράτος, κυρίως εξουδετερώνοντας τον έλεγχο και την αντιπολίτευση».

Ο αρμόδιος της SPD για την πολιτική ‘Αμυνας Ράινερ ‘Αρνολντ, μιλώντας στην «Handelsblatt», θεωρεί ότι στην Τουρκία τα πράγματα θα γίνουν «χειρότερα και πιο αυταρχικά» και ότι στην Γερμανία θα καταστεί ακόμη δυσκολότερη η συζήτηση σχετικά με το εάν η Τουρκία είναι ο σωστός σύμμαχος.

Μήπως έχει αρχίσει η Ευρώπη να ξυπνά και να βλέπει, αυτό που χρόνια τους λέμε; ότι δηλαδή αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας. Βίαιο, αντι-δυτικό, φονταμενταλιστικό…
voicenews
Από το Blogger.