ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!Ούτε ο εκλογικός νόμος θα αλλάξει , ούτε Συνταγματική Αναθεώρηση θα γίνει!!!Αυτή είναι η ¨εντολή μας ¨!!!ΜΑΛΙΣΤΑ!!!​Για τους εξής λόγους κυρίως :
Αν η αναθεώρηση διατάξεων του Συντάγματος  αποτελέσει στην τελική , αντικείμενο προκήρυξης δημοψηφίσματος «για κρίσιμο εθνικό θέμα»- το προϊόν της αναθεωρητικής εργασίας υπό δημοψηφισματική ετυμηγορία δλδ , θα  δεσμεύσει προκαταβολικώς την αναθεωρητική Βουλή . 

Κάτι τέτοιο θα συνιστά όχι απλώς παραβίαση αλλά, κυριολεκτικώς, πρωτοφανή ευτελισμό του γράμματος και του πνεύματος των διατάξεων του άρθρου 44 παρ. 2 εδ. α΄ του ίδιου του Συντάγματος.
Με τον τρόπο που χειρίστηκε το πολιτικό μας σύστημα το τελευταίο δημοψήφισμα του 62% , δεν έχει ( στην παρούσα φάση ) σε απαιτούμενο βαθμό εκείνη την ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ που χρειάζεται προκειμένου να ¨ανοίξει ¨ το θέμα της αναθεώρησης ενώπιον της κοινωνίας , χωρίς εκείνη , να μην διακατέχεται από δυσπιστία ως προς τις προθέσεις του 
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ συνεπώς να ¨τροφοδοτηθούν ¨ σε μερικά χρόνια ,  ακρότητες στα πλαίσια της κοινωνίας και να δρομολογηθούν καταστάσεις  - βλέπε, απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία -  είναι μεγάλος.
Μια προσπάθεια ψήφισης νέου εκλογικού νόμου από την άλλη ,  ¨στο ίδιο μήκος κύματος ¨ θα οδηγήσει ( για να βρεθούν οι 200 ψήφοι ) στην υιοθέτηση της πρότασης  για  μείωση του πλαφόν εισόδου στην βουλή , κάτω από το 3% . 
Συνέπεια ;; η είσοδος αργά ή άμεσα Μουσουλμανικού ή Αλβανικού Κόμματος στη Βουλή των Ελλήνων . 
Αλλά , και εάν ακόμα ψηφιστεί νέος εκλογικός νόμος με διατηρητέο το πλαφόν 3% , θα οδηγήσει  τη χώρα σε  φάση ακυβερνησίας – έστω και περαστική – αρκετή όμως για να αποσταθεροποιήσει  το πολιτικό σύστημα , που περνάει μια παρατεταμένη κρίση .
Ποια θα είναι άλλωστε τα πέντε (5) κόμματα που θα συγκροτήσουν κυβέρνηση , χωρίς να αντιπαραθέσουν ( εάν βρεθούν ) απέναντί τους ως αντιπολίτευση , όλες τις ακραίες πολιτικές και ιδεολογικές αντιλήψεις και ιδεολογίες ;
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ συνεπώς και πάλι ,  να ¨τροφοδοτηθούν ¨ σε μερικά χρόνια ,  ακρότητες στα πλαίσια της κοινωνίας και να δρομολογηθούν καταστάσεις  - βλέπε τους λόγους για την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία -  είναι μεγάλος
Αφήστε τα λοιπόν για … μετά τις επόμενες εκλογές .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Από το Blogger.