20/7/16

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!Ούτε ο εκλογικός νόμος θα αλλάξει , ούτε Συνταγματική Αναθεώρηση θα γίνει!!!Αυτή είναι η ¨εντολή μας ¨!!!ΜΑΛΙΣΤΑ!!!​Για τους εξής λόγους κυρίως :
Αν η αναθεώρηση διατάξεων του Συντάγματος  αποτελέσει στην τελική , αντικείμενο προκήρυξης δημοψηφίσματος «για κρίσιμο εθνικό θέμα»- το προϊόν της αναθεωρητικής εργασίας υπό δημοψηφισματική ετυμηγορία δλδ , θα  δεσμεύσει προκαταβολικώς την αναθεωρητική Βουλή . 

Κάτι τέτοιο θα συνιστά όχι απλώς παραβίαση αλλά, κυριολεκτικώς, πρωτοφανή ευτελισμό του γράμματος και του πνεύματος των διατάξεων του άρθρου 44 παρ. 2 εδ. α΄ του ίδιου του Συντάγματος.
Με τον τρόπο που χειρίστηκε το πολιτικό μας σύστημα το τελευταίο δημοψήφισμα του 62% , δεν έχει ( στην παρούσα φάση ) σε απαιτούμενο βαθμό εκείνη την ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ που χρειάζεται προκειμένου να ¨ανοίξει ¨ το θέμα της αναθεώρησης ενώπιον της κοινωνίας , χωρίς εκείνη , να μην διακατέχεται από δυσπιστία ως προς τις προθέσεις του 
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ συνεπώς να ¨τροφοδοτηθούν ¨ σε μερικά χρόνια ,  ακρότητες στα πλαίσια της κοινωνίας και να δρομολογηθούν καταστάσεις  - βλέπε, απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία -  είναι μεγάλος.
Μια προσπάθεια ψήφισης νέου εκλογικού νόμου από την άλλη ,  ¨στο ίδιο μήκος κύματος ¨ θα οδηγήσει ( για να βρεθούν οι 200 ψήφοι ) στην υιοθέτηση της πρότασης  για  μείωση του πλαφόν εισόδου στην βουλή , κάτω από το 3% . 
Συνέπεια ;; η είσοδος αργά ή άμεσα Μουσουλμανικού ή Αλβανικού Κόμματος στη Βουλή των Ελλήνων . 
Αλλά , και εάν ακόμα ψηφιστεί νέος εκλογικός νόμος με διατηρητέο το πλαφόν 3% , θα οδηγήσει  τη χώρα σε  φάση ακυβερνησίας – έστω και περαστική – αρκετή όμως για να αποσταθεροποιήσει  το πολιτικό σύστημα , που περνάει μια παρατεταμένη κρίση .
Ποια θα είναι άλλωστε τα πέντε (5) κόμματα που θα συγκροτήσουν κυβέρνηση , χωρίς να αντιπαραθέσουν ( εάν βρεθούν ) απέναντί τους ως αντιπολίτευση , όλες τις ακραίες πολιτικές και ιδεολογικές αντιλήψεις και ιδεολογίες ;
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ συνεπώς και πάλι ,  να ¨τροφοδοτηθούν ¨ σε μερικά χρόνια ,  ακρότητες στα πλαίσια της κοινωνίας και να δρομολογηθούν καταστάσεις  - βλέπε τους λόγους για την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία -  είναι μεγάλος
Αφήστε τα λοιπόν για … μετά τις επόμενες εκλογές .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.