Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

18/7/16

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ!!!ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ!!!Συναγερμός» σήμανε στις Αρχές!!!
                Συναγερμός» σήμανε στις Αρχές 

έπειτα από την εξαφάνιση ενός 68χρονου και της 44χρονης κόρης του. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο ατόμων, χωρίς δυστυχώς, οι έρευνες να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα.

Όπως ανέφερε στην αστυνομία, η σύζυγος του 68χρονου και μητέρα της 44χρονης, πατέρας και κόρη πήγαν με αυτοκίνητο το απόγευμα το περασμένου Σαββάτου να προσκυνήσουν στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στην περιοχή Γούβες, κοντά στην κοινότητα των Δουνέικων της Ηλείας. Όμως, καθώς περνούσε η ώρα δεν γύριζαν και ανήσυχη ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 68χρονο και την 44χρονη είδε για τελευταία φορά ένας άνδρας στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, ενώ το γεγονός, ότι πατέρας και κόρη δεν έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο δυσχεραίνει τις έρευνες της αστυνομίας.

Η τριμελής οικογένεια διαμένει μόνιμα στην περιοχή Ίλιον της Αττικής και τις τελευταίες ημέρες είχαν μεταβεί για καλοκαιρινές διακοπές στις Γούβες Δουνέικα.
stoxos.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More