ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!Στις 24 Ιουλίου η Ελλάδα ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Μουσταφά Αλή Τσαβούς!!!''Απευθύνομαι ΠΡΟΣ στους Έλληνες αξιωματούχους''!!!

Πίσω από την πρόφαση της «διεκδίκησης δικαιωμάτων» το τουρκόφρονο κόμμα ΚΙΕΦ προσπαθεί να δημιουργήσει και πάλι ένταση ανάμεσα σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους της Θράκης, με την πραγματοποίηση πορείας η οποία θα λάβει χώρα ανήμερα του μνημόσυνου του Αχμέτ Σαδίκ, στις 24 Ιουλίου στην Κομοτηνή.

Την διοργάνωση πορείας την είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς κατά τη διάρκεια των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του κόμματος στις 22 Μαΐου όποτε και δήλωνε ενώπιον των στελεχών του ΚΙΕΦ, «να πάρουμε στα χέρια μας την σημαία. Να κάνουμε μια πορεία, τουλάχιστον από τα γραφεία μας μέχρι τα νεκροταφεία. Μια πορεία περηφάνιας. Να είναι μια πορεία με αίτημα την απόδοση των δικαιωμάτων μας. Ας είναι μια πορεία με την οποία θα ζητείται πίσω το αυτοκίνητο του αείμνηστου ηγέτη μας. Πλέον να μην στεκόμαστε. Πλέον να μην σωπαίνουμε. Ήρθε πια ο καιρός να βγούμε στις πλατείες.  Δήθεν θα μας εκφόβιζαν. Εγώ απευθύνομαι στους Έλληνες αξιωματούχους. Εγώ είμαι έτοιμος να δώσω την ψυχή μου. Ο ηγέτης μας έγινε μάρτυρας. Εάν επιτρέψει ο Αλλάχ ας γίνουμε και εμείς μάρτυρες σε αυτό τον δρόμο».
Το θετικό είναι, ότι οι κάτοικοι της περιοχής, μετά τη συμβίωση τόσων χρόνων, γνωρίζουν, ότι οι φανατισμοί και οι κόντρες θα λειτουργήσουν εις βάρος τους και είναι επιφυλακτικοί σε τέτοιες ακραίες προτροπές.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΚΙΕΦ, η συγκέντρωση θα γίνει την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 16:00 μ.μ. στα πρώην κεντρικά γραφεία του κόμματος στο Μαρώνειο Μέγαρο στην Κομοτηνή.
voicenews
Από το Blogger.