Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

26/6/16

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Εποπτεία σε πραγματικό χρόνο!!!Άμεση σύνδεση του TAXIS με όλες τις ταμειακές!!!ΟΙ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;;;;Με καθυστέρηση έξι μηνών προχωρά τελικά η διάταξη για τη σύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών με το TAXIS. Το οικονομικό επιτελείο προωθεί στη Βουλή τις σημαντικές διατάξεις για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, η οποία επιτυγχάνεται μέση της μη έκδοσης αποδείξεων και λοιπών φορολογικών στοιχείων.

Η τροπολογία αυτή θα προβλέπει την διασύνδεση όλων των ταμειακών των επιχειρήσεων με τις πληροφοριακές υποδομές της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών. Παράλληλα προβλέπει την υποχρέωση των επιτηδευματιών που δεν έχουν ταμειακές μηχανές ή άλλους φορολογικούς μηχανισμούς, να διαβιβάζουν ηλεκτορνικά στην Γ.Γ.Π.Σ. τα δεδομένα των εκδιδομένων φορολογικών στοιχείων.

πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More