26/6/16

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Εποπτεία σε πραγματικό χρόνο!!!Άμεση σύνδεση του TAXIS με όλες τις ταμειακές!!!ΟΙ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;;;;Με καθυστέρηση έξι μηνών προχωρά τελικά η διάταξη για τη σύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών με το TAXIS. Το οικονομικό επιτελείο προωθεί στη Βουλή τις σημαντικές διατάξεις για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, η οποία επιτυγχάνεται μέση της μη έκδοσης αποδείξεων και λοιπών φορολογικών στοιχείων.

Η τροπολογία αυτή θα προβλέπει την διασύνδεση όλων των ταμειακών των επιχειρήσεων με τις πληροφοριακές υποδομές της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών. Παράλληλα προβλέπει την υποχρέωση των επιτηδευματιών που δεν έχουν ταμειακές μηχανές ή άλλους φορολογικούς μηχανισμούς, να διαβιβάζουν ηλεκτορνικά στην Γ.Γ.Π.Σ. τα δεδομένα των εκδιδομένων φορολογικών στοιχείων.

πηγη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.