Τώρα ΙΣΧΥPH έκρηξη ΒΟΜΒΑΣ στην Αθήνα!!!!Κόκκινος ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΛΑΣ!!!ΔΕΙΤΕ βίντεο!!!
Τώρα ΙΣΧΥPH έκρηξη ΒΟΜΒΑΣ στην Αθήνα!!!!Κόκκινος ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΛΑΣ!!!

ΔΕΙΤΕ βίντεο απο το σημείο
Οι δράστες τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στον εξωτερικό μαντρότοιχο του σπιτιού στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Απο την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και το σημείο αποκλείστηκε αμέσως από αστυνομικούς.

Μασούρι δυναμίτη και βραδύκαυστο φυτίλι ήταν η βόμβα που εξερράγη πρίν λίγη ώρα στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων. Αξιωματικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών έφτασαν αμέσως στο σημείο και περισυνέλεξαν υπολείμματα.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες με κέντρα διασκέδασης στη Βουλιαγμένης αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.


Σε μια πρώτη συζήτηση που είχε με τους αστυνομικούς ο επιχειρηματίας είπε ότι δεν έχει διάφορες με κανένα και ότι δεν μπορεί να γνωρίζει από που προέρχεται η εντολή και ποιά είναι τα κίνητρα των βομβιστών.

Συνολικά διατηρεί 5 καταστήματα ανάμεσα τους και ιστορικό κέντρο στη καρδιά της πόλης το οποίο επισκέπτονται και πολιτικοί καθώς βρίσκεται μια ανάσα από τη Βουλή.

Αξιωματικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών περισυνέλεξαν τα υπολείμματα και τα εξετάζουν στα εργαστήρια ενώ αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που ίσως να έχουν καταγράψει την ύποπτη κίνηση κάποιον οχημάτων στην περιοχή, κυρίως μάλιστα, οχημάτων που δεν ανήκουν σε κατοίκους των μονοκατοικιών που υπάρχουν στη συγκεκριμένη οδό που βρίσκεται και το σπίτι του επιχειρηματία.

Πάντως, οι αρχές προσανατολίζονται στο να πρόκειται για απειλητικό μήνυμα με στόχο τον εκφοβισμό και γι´αυτό ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μικρής ισχύος....cnn.gr
Από το Blogger.