19/6/16

Δήλωση ΒΟΜΒΑ!!!Αρση των Capital Controls!!!

Λόγω φόβου δεν επιστρέφονται οι καταθέσεις στις τράπεζες, ανέφερε η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, η οποία γνωστοποίησε πως θα πάρει καιρό η επιστροφή των καταθέσεων.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης, η κ. Κατσέλη υπογράμμισε πως οι βασικοί παράγοντες για την επιστροφή στην κανονικότητα είναι η πολιτική και οικονομική σταθερότητα. Έτσι λοιπόν, δήλωσε πως η άρση των περισσότερων περιορισμών των Capital Controls ίσως πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Μία από τις συνθήκες για να προχωρήσει επιτέλους η άρση ήταν η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η οποία έπιτεύχθη. Τα επόμενα βήματα δήλωσε πως είναι η διαχείριση των κόκκινων δανείων και η επιστροφή των καταθέσεων.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.